Mini&Midi Liga Ada i Junior Liga Ada

“Golf klub Beograd je ove godine pripremio poseban turnir samo za najmlađe golfere, polaznike juniorskog programa GCB-a, juniorskim članovima našeg kluba kao i svim drugim juniorima članovima golf klubova u Srbiji.

Najmlađi golferi će se na ovim turnirima takmičiti na 4, 6, 9 i 18 rupa i na taj način pokušati da se na nabolji način pripreme za druge juniorske turnire poput Mini cup-a, Midi cup-a i Junior challenge-a u organizaciji Golf asocijacije Srbije.
Pored pripreme za pomenute turnire mladi golferi će kroz takmičenje naučiti/utvrditi osnove golf pravila, naučiti manire lepog ponašanja kao i fer pleja na golf terenu. Oni najmlađi koji budu igrali 4 odnosno 6 rupa će imaće i priliku da kroz ove turnire dobiju golferski hendikep dok će oni malo stariji dobiti mogućnost da svoj hendikep smanje i tako steknu uslov za igru još jačih i ozbiljnijih turnira.

Slika

Važno nam je da ulažemo u naše Juniore i da pratimo njihov razvoj kroz Golf. Ovo je početak naših aktivnosti koje planiramo tokom sezone za najmlađe golfere.
Pomenuta Liga koja će trajati celu sezonu sa ukupno 5 turnira i finalnim turnirom u oktobru, daće šansu našoj deci da se dokažu kroz sport i osvoje lepe nagrade.

Uporedo sa Klupskim turnirom na terenima GCB-a održaće se i 4 Mini Mini Cup-a i Juni0r Challenge-a u organizaciji Golf asocijacije Srbije.”

Više o turniru možete videti OVDE

Vladimir Simeunović
Head golf professional
Golf Club Belgrade