Vikend u znaku Raiffeisen premium Banking trophy-a

U subotu, 17. septembra, na terenu Golf kluba Beograd po prvi put je održan je turnir “Raiffeisen premium Banking trophy.”

Dobro pripremljen teren i letnji uslovi za igru prijali su igračima, pa su u svim kategorijama upisani dobri rezultati.

Ukupna Pobednica - Slobodanka Šćekić (2)

U konkurenciji šezdeset jednog igrača, najbolje Stableford neto rezultate i naslov ukupnih pobednika u konkurenciji golferki i golfera upisali su Slobodanka Šćekić (43) i Vladimir Danković (46).

Ukupan Pobednik - Vladimir Danković (2)

Prva kategorija donela je izjednačenu borbu, pa su tako čak pet golfera završila unutar dva poena razlike. Najbolji rezultat odigrao je pobednik Branislav Žegarac (38) koji je na kraju bio za poen bolji od Branislava Todorovića (37) odnosno dva od trećeplasiranog Slobodana Petrovića (36).

Igru u B kategoriji obeležila je još veća neizvesnost! Čak četiri takmičara odigrala su identičnih 37 neto poena, pa je shodno propozicijama i boljem rezultatu na poslednjih devet rupa do pobede došao Dragan Đuričić, ispred Radomira Lukovića i Ognjena  Mićića.

Pero Šaranović odigrao je najbolje u kategoriji C. On je sa 40 poena završio ispred Jelene Đurđić (39) i Danice Stevanović (36).

Tehničke nagrade pripale su Aleksandru Stojiljkoviću za Longest Drive kod muškaraca, dok je laskavu titulu kod dama osvojila juniorka Nevena Terzić.

TEH NAGRda (2)_429x600

Najbliži zastavici iz prvog udarca bio je Ognjen Mićić.

Tehn Nagrada (2)_395x600

Na ceremoniji dodele nagrada u prisustvu predstavnika Raiffeisen Banke, Jelene Jovičić i Golf kluba Beograd, najboljim takmičarima dodeljene su prigodne nagrade. Raiffeisen Premium Banking darovao je pobednicima vaučere za PRO SHOP Golf kluba Beograd.

Zavaljujemo se učesnicima i organizatoru i nadamo se saradnji i sledeće sezone!