Sjajne pogodnosti za one koji treniraju vikendom!

Golferi koji su navikli da vikendom svrate na vežbalište ili odigraju popodnevnu rundu sa prijateljima, obradovaće vest da je popodnevni trening na simulatorima Golf kluba Beograd sada dostupan sa posebnim pogodnostima!

Sada je tu “Vikend last minute” još jedna akcija u duhu dolazećih praznika.

Simulatori golf kluba Beograd pružaju mogućnost vežbe i igre kroz kreiranje precizne, realne i pouzdane projekcije u zatvorenom prostoru. U prijatnom ambijentu možete vežbati swing na vežbalištu ili precizirati kratku igru, dok je za igru dostupno 58 različitih terena, od Pebble Beach do St Andrews-a. Mali simulator sa postavljenim digitalnim kamerama idealan je za trening dok veliki simulator sa tri platna daje odličan igrački utisak.

IMG_3179

Istovremeno na simulatoru može biti četiri igrača, termin traje 60 minuta.

Za golferke i golfere koji se ipredele za vikend termine u periodu 15 do 20 sati, spremili smo posebne pogodnosti.

Za paket od 4 termina, 1 dobijate gratis, dok ako se odlučite za paket od 8 termina , još 2 će biti gratis. U slučaju odabira 12 termina dobija se 10% popusta dok će oni najvredniji, za paket od 16 termina, pored 10% popusta na zakup, dobiti i poklon karticu sa 20% popusta za PRO Shop GC Beograd.

Uz trening na simulatoru, možete rezervisati i trening sa trenerom, uživati u ponudi našeg restorana.

Ponuda traje do 15. Januara.

Ukoliko u periodu od 20. decembra do 15. januara odlučite da uplatitite Vikend last minute  paket ostvarićete novogodišnji popust.

Kako da rezervišete termin?

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj 064/8787202 ili putem [email protected].

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.