V NISSAN HIT AUTO MASTERS

V NISSAN HIT AUTO MASTERS
GOLF KLUB BEOGRAD

U nastojanjima da se nađe što atraktivnija sredina za promociju automobila brendova grupe Renault Nissan, Hit auto je otkrio Golf klub Beograd kao idealnu lokaciju za ovakve događaje. Nakon veoma uspešnog Renault golf turnira održanog juna 2018., 01.septembra je održan Nissan GCB Maters turnir. Učesnici i gosti su imali priliku, da osim sportskog takmičenja uživaju i u test vožnjama Nissan vozila. Za ljubitelje golfa, organizovano je i Hole in on izazov i dobitnike 7-dnevne vožnje nove Nissan Micre.
DSC_0277_800x530

Nakon obaveznog takmičenja, golferi koji poseduju neki od modela Nissan vozila su se takmičili u nesvakidašnjoj disciplini- da u roku od 60 sec postignu što veći broj pogodaka što je veoma zabavilo publiku. Pobednik u ovoj vrsti takmičenja bio je Goran Lalović član Golf kluba Beograd koji je osvojio kartu za fudbalsku utakmicu Lige šampiona 2019.
NISSAN PUTT POBEDNIK (2)_800x510

Najbolji rezultat – UKUPNI pobednik turnira Nissan GCB Maters postigao je Eric Grasser takođe član Golf kluba Beograd. Kao organizator turnira Gospodin Grasser je svoju nagradu ustupio narednom najbolje plasiranom takmičaru takmičaru, Darku Jovanoviću članu Golf kluba Beograd – Nagrada za ukupnog pobednika turnira je Karta za fudbalsku utakmicu Lige šampiona 2019.

UKUPNI POBEDNIK_800x530
A BRUTO POBEDNIK DOBIO NAGRADU_800x521

Rezultate i ukupni plasman možete videti OVDE.