Ušli smo u drugu polovinu Lige Ade Ciganlije

A tamo… Na terenu Golf kluba Beograd, dvadeset golfera, podeljenih u dve kategorije, po toplom, ali prijatnom avgustovskom danu.

U prvoj, jačoj kategoriji, do treće pobede na pet odigranih turnira, došao je Goran Lalović. On je sa 39 poena uspeo da osvoji turniri ispred Dušana Grahorca sa 38, odnosno Aleksandra Stojiljkovića sa 36.

Da je Lalović kojim slučajem odigrao i prvi od šest dosadašnjih turnira Lige, njegov ukupni saldo bi bio veći. Ovako, on sada ima 131 poen u generalnom plasmanu, osamnaest više od trenutno drugoplasiranog Momčila MIjuškovića. Na trećoj poziciji je Goran Stanarević, koji je sakupio 98 poena.

vi-liga-ada-ciganlija-2013-flajt

Kod golfera u drugoj kategoriji, blistao je Aleksandar Milovanović. On je sa odigranih 40 poena, odneo ubedljivu pobedu ispred MIloša Ivanovića sa 33 i Koste Andrejevića sa 32.

U generalnom plasmanu, Milovanović ima 126 poena, dok ga prate Dejan Simić sa 123 i Robert Todorović sa 112, koji danas nije učestvovao.

O atraktivnosti ovog takmičenja više ne treba trošiti reči, već treba pomenuti da je naredni, sedmi po redu, turnir Lige Ade Ciganlije, planiran za narednu sredu, 21. Avgusta.

Dobrodošli.