Turnir parova na terenu na Adi Ciganliji

Za sam kraj takmičarske sezone, Golf klub Beograd spremio je turnir koji će pored borbe za prestiž doneti i dosta zabave i druženja.
I to u paru. Sada već tradicionalni Turnir Parova okupiće 22 tima sastavljena od golferki i golfera koji će se u paru takmičiti na ovom interesantnom revijalnom turniru.
Turnir koji se neće igrati za EGA HCP doneće nam računanje rezultata prema formuli 3/4 zajedničkog EGA HCP-a. Oba takmičara, dama i gospodin sa udarališta ispucavaće svoje loptice, ali onda po odabiru one koja leži bolje nastavljaju igru do kraja rupe.
pozivnica-turnir-parova-2016 (1)
Shotgun start zakazan je za 10 časova.
Jedan od preduslova učešća jeste odabiranje pravog partnera za igru u paru, ali i odabir zanimljivih i originalnih poklona za drugi par u flajtu. Upravo najoriginialniji poklon vam može doneti i extra nagradu koja će biti dodeljena pored nagrada predviđenih za prva tri mesta na turniru.
Zato dragi golferi i golferke, odaberite idealnog partnera za igru, budite kreativni u kreiranju poklona za saigrače u flajtu i dođite da u lepoj i opuštenoj atmosferi Turnirom parova zatvorimo ovogodišnju takmičarsku sezonu!
Imate priliku da do srede, 26.10. u 17 časova prijavite svoj par, pozivom recepcije GCB-a ili slanjem mejla na [email protected]
Dobrodošli i dobra igra!