Stojiljković slavio na Mercedes-benz kupu

Uzbudljiv turnir na terenima golf kluba Beograd na Adi Ciganliji

Stojiljković slavio na Mercedes kupu

Aleksandar Stojiljković ostvario je trijumf na “Mercedes Benc kupu 2017”, koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji.

MercedesBenz Cup 2017 Beograd (67)_800x533

Takmičenje je održano u dve kategorije uz učešće više od 60 igrača, a postignuti su veoma dobri rezultati.

Stojiljković je bio ukupni pobednik u stejblford bruto računanju pošto je jednodnevno takmičenje završio sa 31 poenom. U A kategoriji najbolji neto rezultat imao je Milan Ranđić – 41. Drugu poziciju zauzeo je Zoran Mirkov sa 40, dok je treći bio Saša Dujović sa 38.

MercedesBenz Cup 2017 Beograd (8)_800x534

U B kategoriji slavila je dama. Jelisaveta Vasiljević je rundu od 18 rupa prošla sa 41 neto poenom. Drugu poziciju zauzeo je Blagoje Zarić sa 40 poena, dok je treći bio Robert Todorović koji je imao 38.

MercedesBenz Cup 2017 dodela nagrada (61)_800x533

Pojedinačne nagrade dobili su Lara Todorović i Nenad Branković koji su izveli najduže udarce, dok je Dragana Raković imala udarac iz prve najbliži rupi. Utisci sa prvog turnira su izvanredni, a Mercedes će se potruditi da iduće godine Srbija bude deo kvalifikacione grupe za učešće na prestižnom “Mercedes trofeju”, što bi za naše golfere i našu zemlju bilo prvo učešće na ovom poznatom turniru.

Rezultate turnira pogledajte OVDE.