Maio i Stojiljković lideri nakon prvog dana

Za nama je prva runda ovogodišnjeg Nacionalnog i Otvorenog Mid-Amateur Prvenstva Srbije u golfu.

Domaći golferi su u društvu gostiju iz inostranstva odigrali prvih osamnaest rupa. Može se reći da su takmičari imali sreće sa vremenom, jer je kiša pada i na igru uticala tek do 11 časova.
U okviru Nacionalnog prvenstva, najbolji rezultat odigrao je Aleksandar Stojiljković, koji je upisao rezultat od 77 udaraca.
DSC_8140_800x532
On je tako zaseo na poziciju broj jedan sa tri udarca prednosti u odnosu na Aleksandra Flanđunisa koji je odigrao 80. Udarac više upisao je Miljenko Bižić, koji će rundu broj dva započeti sa 81. Treba istaći i rezultate Gorana Lalovića (82) i Radomira Beloševca (83) koji su prvi dan završili unutar najboljih pet i sigurno će tražiti svoju šansu tokom druge, finalne runde.
Internacionalno Prvenstvo dovelo nam je i golfere iz Italije i Austrije.
Stefano
Upravo je gost iz Italije, Stefano Maio stekao veliku prednost u odnosu na našeg Stojiljkovića koji je na drugoj poziciji. Italijan je odigrao tek dva udarca preko para, na par 68 terenu Golf kluba Beograd. Sa treće pozicije finale će startovati Austrijanac Diter Rautnig, koji je stao na 79.
Kod dama, Maja Ilić odigrala je za jedan udarac bolji rezultat od Irene Suturović Bogdanović, pa nas tokom finala očekuje zanimljiv rasplet.
Sutra, sa početkom u 09:00 startuje druga, finalna runda.
Dobra igra!