Srpski tim dobio članove za PRO-AM Classic DCI!

Danas je nakon trideset i šest odigranih rupa na terenu Golf kluba Beograd završen  je Diners Club Golf Turnir.
Dobili smo nove šampione po kategorijama, ali i nove putnike na završni internacionalni turnir ove kompanije.
DSC_8209
Najbolji rezultat u najjačoj konkurenciji odigrao je Milan Velisavljević i tako došao do titule ukupnog stroke  bruto pobednika. Sjajni Radomir Beloševac nastavlja sa odličnim igrama ove sezone i dolazi do pobede u neto računanju rezultata. Udarac više u svoju skor kartu ubeležili su drugoplasirani Bogdan Krečković i Erik Graser.
Kod golfera koji se takmiče u B kategoriji odlično je odigrao Predrag Filipović i sa rezultatom od 42 bruto poena nakon dva dana, ukupni je pobednik! Najbolji neto rezultat (71) ostvario je Dragiša Jović, dok su na poziciji dva i tri turnir završili Darko Jovanović i Slobodan Petrović koji se još jednom našao na postolju namenjenom najboljim takmičarima.
DSC_8264
Kategorija C dobila je u bruto šampiona u liku i delu Branimira Boškovića, dok je do svoje prve pobede zahvaljujući najboljem neto rezultatu došao Đuro Đurašković. On je sa 73 poena imao za šest poena bolji rezultat od drugoplasiranog Željka Protića odnosno sedam od trećeplasirane Line Dedijer.
Kada su u pitanju tracidionalne “tehničke discipline” na GCB Masters turnirima, tu je ponovo kod dama najbolji drajv imala Lina Dedijer, dok je kod golfera najboljim udarcem najdužim štapom briljirao Dragiša Živadinović. U kategoriji “Closest to the pin” najbolji je bio šampion C kategorije Branimir Bošković.
Diners Club Golf Turnir pored borbe za prestiž i bodove u okviru GCB Masters serije nosi i specifičnu draž u vidu borbe za nagradu igranja u okviru tima Srbije na internacionalnom turniru PRO-AM Classic Diners Club International. Ove godine ovaj sjajni turnir igraće se u Južnoj Africi, a put ove egzotične golferske destinacije u novembru će otputovati Aleksandar Stojiljković, Predrag Filipović i Lina Dedijer, kao golferi članovi Diners Club-a koji su najbolje odigrali u svojim kategorijama.
Čestitke šampionima i takmičarima koji će nas predstavljati u Južnoj Africi!