Specijalna oktobarska ponuda na simulatoru GCB-a

Loši vremenski uslovi ne trebaju da budu razlog za pauzu u treningu i igri golfa. Zato je tu simulator Golf kluba Beograd, na kom vas do prvog novembra očekuje niz akcija.

Tako ćetedo kraja ovog meseca imati priliku da 60 minuta korišćenja golf simulatora platite po ceni od 30 minuta! Kao i uvek, možete da se oprobate i proverite svoju igru na najboljim svetskim golf terenima koji se nalaze u bazi simulatora

simulator 1
Pored ovoga, treba istaći i dve specijalne ponude za sve golfere željne usavršavanja svoje igre.
simulator 2
“Nastavi golf” jeste program koji je predviđen za dvoje i obuhvata šest sati rada sa PRO trenerom Golf kluba Beograd. Fokus treninga je na svim aspektima igre i ovaj program je idealan za sve golfere koji su završili Golf Akademiju i žele da usavrše svoje golferske veštine.
“Usavrši golf” predstavlja specijalni individualni kurs tokom kog će polaznici imati priliku da predviđenih 12 sati rasporede na dva treninga nedeljno. Treninzi će u potpunosti biti prilagođeni golferu, pa će akcenat biti stavljen na segmente koji bi maksimalno mogli da unaprede igru na terenu.
Zato iskoristite ove sjajne ponude koje smo tokom oktobra spremili za vas i na vreme rezervišite termine! O slobodnim terminima informišite se na recepciji Golf kluba Beograd.