Ranđićima titula na Mixed Scramble Golf Turniru

Oktobar je mesec tokom kojeg se na terenu Golf kluba Beograd igraju jako interesantni turniri, među kojima je i sada već tradicionalni turnir golferskih parova – Mixed Scramble Golf Turnir.
Tokom subote na teren je izašlo dvanaest parova. Specifičnost ovog takmičenja ogleda se u tome da su timovi shodno propozicijama imali po jednog muškog i ženskog člana.
parovi2
Takođe, turnir se nije igrao za HCP i timski rezultat se obračunavao preko 3/4 zajedničkog hendikepa.
Svaki golfer je ispucavao svoju lopticu sa udarališta, nakon čega je birana ona koja bolje leži, pa se sa njom nastavljala igra do konačnog rezultata na rupi.
parovi4
U ovom zanimljivom “scramble” formatu, najbolje se snašao par koji su činili Svetlana i Milan Ranđić. Poen je odlučio pobednika, pa je tako sa poenom manje, na vicešampionskoj poziciji završio par Suturovića. Irena i Ivica  odigrali su 44 neto poena.
I u slučaju borbe za poziciju dva odlučio je poen. Sa 43 osvojenih, na  Mixed Scramble Golf Turniru do treće pozicije došli Gostovići – Aleksandra i Nemanja.
parovi3
Nakon ovog zanimljivog turnira, na terenu Golf kluba Beograd, naredne nedelje nas očekuje finale Beginners Challenge-a, nastavka jesenje Etihad Airways Lige, ali i veliko finale Etihad GCB Masters serije!