Odigran prvi Invitational Renault Golf Challenge

Juče je na terenu Golf kluba Beograd po prvi put odigran Invitational Renault Golf Challenge, novi turnir u ovogodišnjem kalendaru.
Sedamdeset i dva takmičara podeljena u tri kategorije igrala su prema Stableford pravilima računanja rezultata. Pored domaćih golfera na terenu na Adi Ciganliji bilo je i gostiju iz susednih zemalja.
DSC_0363
Najbolji bruto rezultat i naslov ukupnog pobednika Invitational Renault Golf Challenge ostvario je Aleksandar Stojiljković (28).
Izuzetno neizvesno bilo je u A kategoriji gde su prva trojica na tabeli upisala identičan rezultat od 36 neto poena, ali su propozicije presudile, pa je zbog nižeg HCP-a pobednik Goran Lalović, ispred Branislava Jergovića i Đorđa Zečevića.
DSC_0350
Igru u B kategoriji neizvesnom su učinili prvoplasirani Kosta Ginić i vicešampion Robert Todorović. Obojica su odigrala po 38 poena, tek dva više od trećeplasiranog Milana Ranđića.
Nikola Bojanić je sa ubedljivo najboljim neto rezultatom (44) završio ispred ostatka konkurencije. Drugo mesto zauzeo je Aleksandar Koprivica (39) dok je treći Pero Šaranović (38).
DSC_0002
U okviru događaja partneri HIT Auta, sponzor Society General banka I zaposleni HIT Auta imali su golf dan gde su probali osnovne udarce u golfu, dok su pre igre posmatrali i deo turnira koji je bio u toku kod green-a rupe broj 9.
Hit Auto je i za goste pripremio poklone, pa su tako pobednici u Mini takmičenju u patovanju koje se održalo ispred klupske kuće dobili prigodne nagradne.
Još jedan kuriozitet bio je taj da je ispred klupske kuće bio izložbeni prostor novih modela Renault-a.