Odigran drugi turnir Letnje Lige Ade Ciganlije

Iako je vreme letnjih godišnjih odmora u jeku, golferi su odlučili da ne miruju. Njih dvadeset devetoro, uz dva golfera van konkurencije, učestvovalo je na drugom turniru Letnje Lige Ade Ciganlije.

U prvoj kategoriji su rezultati bili takvi da su nijanse odlučivale. Tri golfera su odigrala isti rezultat od 36 neto poena, ali je zbog najnićeg hendikepa, pobeda otišla u ruke Gorana Lalovića. Drugo mesto je osvojio Erik Graser, dok je na trećoj poziciji završio Momčilo Mijušković.

U generalnom plasmanu, je takođe izjednačeno, pošto su dva golfera nakon dva turnira sakupila po 48 poena. To su pomenuti Graser i Mijušković, koji su se „odlepili“  za šest poena od Beloševca i Todorovića koji su sakupili po 42 poena.

U drugoj kategoriji, juče je lovorike pobrao Saša Stojanović, koji je sa odličnih 41 pobedio ispred Roberta Todorovića sa 37, odnosno Dejana Simića sa 35.

Najbolji rezultat nakon dva turnira Letnje Lige Ade Ciganlije, u ovoj kategoriji ima Dejan Simić sa sakupljenih 55 poena, ispred  Saše Stojanovića koji ima 52 i Roberta Todorovića koji je sakupio 48 poena.

Naredni, treći turnir, očekuje nas sledeće srede, na istom mestu u isto vreme. Teren Golf kluba Beograd, u 15 časova.

Dobrodošli i dobra igra!