Nemanja Savić odbranio titulu na Pro-amu

Najbolji srpski profesionalni golfer Nemanja Savić odbranio je titulu na četvrtom “S&T Pro-am Beograd 2015” turniru, koji se prethodna dva dana održavao na terenima Golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji.

N.SavicOn je izvanrednom igrom u dve runde ostvario ukupan rezultat od 135 (69+66) i tako je odneo pobedu ispred Mihe Studena koji je imao pet udaraca više (68+72). Treću poziciju sa takođe 140 udaraca zauzeo je Daniel Kraljič.

Četvrto izdanje Pro-am turnira održano je u organizaciji Srpskog profesionalnog golf udruženja u saradnji sa kompanijom S&T, a učestvovalo je 18 profesionalaca i 52 amatera.

NS-dodela-pro-am

Pojedinačni pobednici određivani su na osnovu ukupnog broja udaraca u dva dana, dok su se timovi sastavljeni od jednog profesionalca i tri amatera takmičili računavši dva najbolja rezultata na svakoj rupi po stejblford neto sistemu.

Timsku pobedu sa čak 181 poenom odneli su Bernard Munič, Mitja Pakar, Andrej Martinčić i Matjaž Žarn, koji su prošle godine bili viceprvaci. Drugo mesto sa 177 poena zauzeli su Danilo Kraljević, Boris Damjanović, Slobodan Petrović i Aleksandar Demić, dok su treći, sa poenom manje, bili Sebastijan Ajster, Radomir Beloševac, Kosta Ginić i Srđan Babić.

grupa-dodela

Golf sezona na Adi Ciganliji nastavlja se ovog vikenda, kada je na programu novi turnir iz Masters serije – „Dajners klub“.