Letnja Liga Ada postaje sve zanimljivija

Za nama je tri od ukupno osam turnira planiranih za odigravanje tokom letnjeg dela Lige Ade Ciganlije. Igra koju su golferi prikazali u sredu, govori nam da će rasplet u ovom takmičenju, ali i jesenji deo sezone na terenu Golf kluba Beograd, biti više nego zanimljiv.

Petnaest golfera se takmičilo u okviru A kategorije. Momčilo MIjušković je prema rezultatima u velikom usponu forme. On je sa velikih 41 poenom odneo pobedu ispred ove godine inspirisanog Vladimira Gajića i prošlogodišnjeg najboljeg golfera B kategorije, Nenada Brankovića. Obojica su za Mijuškovićem zaostala za dva poena.

gcb-letnja-liga-ada-3-2013

U generalnom plasmanu, na liderskoj poziciji je ista situacija. Mijušković vodi sa 78 poena nakon tri turnira, ispred Borislava Todorovića sa 65, odnosno Erika Grasera sa poenom manje.

A kod golfera u B kategoriji, troje prvoplasiranih su odigrali 40 i više poena. što je fantastičan rezultat! Robert Todorović uživa u takmičenjima Lige Ade i svoju igru konstantno diže na viši nivo. Sa 40 poena, on je u sredu završio kao treći, jer su drugoplasirani Goran Buzadžić i odlična Aleksandra Tomović, odigrali velikih 44 poena! Svaka čast.

gcb-letnja-liga-ada-3-2013_2

Tabela sa ukupnim plasmanom, kaže nam da vodi Dejan Simić sa 77 poena, ispred Todorovića koji je sakupio 74 poena i Saše Stojanovića koji je sakupio 65.

Sve ovo nam govori da nas nesumnjivo očekuje sjajna igra i u narednim letnjim nedeljama.

Dobru igru želimo!

REZULTATI i TABELA GENERALNOG PLASMANA