Laloviću i Milovanoviću lovorike četvrtog letnjeg turnira

Na četvrtom turniru Letnje Lige Ade Ciganlije, učestvovao je dvadeset sedam golfera i četiri golferke. Svi su bili podeljeni, kako propozicije Lige nalažu, u dve kategorije. A pobede su odneli Goran Lalović i Aleksandar Milovanović.

letnja-liga-ada-okupljanje-17-07-2013

Prvog golfera, popularnog Lalu, svi znaju u Golf klubu Beograd. Odličnom igrom i harizmom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ipak, danas je, uz svoj igrački hendikep od 11,5 iskoristio sve vrline igranja Stableford-a. Lepi uslovi za igru i njegova koncentracija, doneli su mu odličan rezultat od 40 poena, što je za velikih pet poena bilo bolje od drugoplasiranog Dragiše Živadinovića i Predraga Filipovića.

Ovim rezultatom, Lalović se približio vodećem Mijuškoviću na 11 poena zaostatka i tako povećao svoje šanse za trofej, na polovini Letnje Lige Ade Ciganlije.

U drugoj kategoriji, do pobede je došao Aleksandar Milovanović, golfer kojeg nismo viđali na pobedničkom postolju. Sa odličnih 38 poena, on je turnir završio ispred Dragane Andrejević, koja je sakupila 36 i ove sezone zapaženog Gorana Buzadžića sa 34.

letnja-liga-ada-na-terenu-17-07-2013

U ukupnom plasmanu, primat i dalje drži Dejan Simić, koji je danas odigrao slabije i završio na poslednjoj, dvanaestoj poziciji. Iza njega je i dalje Robert Todorović sa samo poenom zaostatka, dok je sa treće pozicije Sašu Stojanovića skinula Dragana Andrejević, koja ima četiri poena manje od lidera.

Danas su van konkurencije igrali gospodin Vladimir Lučić i naš mladi reprezentativac i golfer u kojeg polažemo mnogo nade, Sergej „Serđo“ Stojiljković.

Naredni, peti turnir Lige Ade Ciganlije, igra se kroz dve nedelje. A vi, poštovani golferi i ljubitelji golfa, od sutra, pa sve do nedelje, možete uživati u igrama najboljih golfera planete, na najstarijem mejdžoru u istoriji golfa, The Open Championship-u!

REZULTATI