Južnoafrikanci novi šampioni Diners-a

Prošle godine u ovo vreme, Srbija je imala šampionski tim na Diners Pro-Am Classic-u na Mauricijusu. Uprkos velikoj želji i zalaganju, naši momci I dve dame nisu uspeli da se domognu trona i tako ostvare back-to-back pobedu.

Posle prvog dana, na tabeli je vodio tim SOUTH AFRICA ODDS sa poenom više od Slovenaca, Poljaka i Nemaca. Ispostavilo se da je ta prednost, iako tako mala, bila nedostižna.

Tome je svakako kumovala i odlična igra južnoafričkog ODDS tima, koji je danas odigrao za jedan poen slabije od jučerašnjeg rezultata. Ipak, njihovi pratioci su danas više podbacili, pa su novi šampioni momci sa južnog ruba afričkog kontinenta.

Naš ODDS tim, koji je prošle godine uživao u privilegijama šampiona, odigrao je drugi dan za nijansu slabije, pa je takmičenje skončao na devetom mestu. S druge strane, naši EVENS-I su podbacili i na žalost, takmičenje završili na poslednjoj poziciji.

Ipak, ono što je lajtmotiv ovog takmičenja, jeste činjenica da je naša zemlja imala dva tima u konkurenciji deset nacija.

Bio je ovo još jedan događaj na kojem su naši golferi pokazali želju za takmičenjem i dali do znanja da i Srbija zaslužuje mesto na svetskoj golferskoj mapi.

Konačan rezultat Diners Pro-Am Classic-a