Juniorske golferske nade u Beogradu

Golf kao igra u Srbiji napreduje svake godine. Posebna se pažnja posvećuje juniorskom golfu, koji će nam sa sigurnošću u budućnosti doneti nove šampione.

Počev od sutra, pa sve do petka, na terenu Golf kluba na Adi Ciganliji, po deveti put okupiće se perspektivni juniorski golferi i golferke iz Srbije i inostranstva. Juniorski Open u godinama za nama uvek je okupljao veliki broj kvalitetnih takmičara, pa će se takav trend nastaviti i ove, 2015-e.

junior 2

Najbolji srpski juniori imaće za goste i takmace svoje vršnjake iz Nemačke, Slovenije, Holandije i Crne Gore. Za razliku od prethodnih godina, kada su starosne kategorije bile podeljene na U15 i U18, sada ćemo na terenu na Adi gledati takmičare u kategoriji koja okuplja golfere mlađe od 16, odnosno 21-e godine.

Tokom prethodnih osam godina, ovo je takmičenje očigledno dobilo na kredibilitetu, kako zbog sjajnih juniorskih igara, tako i zbog vrhunske organizacije od strane Golf asocijacije Srbije, pa se ove godine nalazi u kategoriji ” WAGR probation event”, što nam daje veliku nadu da će se naredno, deseto jubilarno Otvoreno i Nacionalno Juniorsko Prvenstvo Srbije naći na zvaničnoj listi “WAGR” turnira koji se boduju za svetsku rang listu golfera pomenutog starosnog doba.juniori 6

To je razlog više da vas još jednom pozovemo da nam se u narednih danima pridružite na Adi Ciganliji. Sve su indicije da ćemo videti kvalitetnu igru i dobre nastupe naših juniora.

Dobrodošli!

PROPOZICIJE