Graser, Tomašević i Danković šampioni četvrtog Mastersa!

Danas je drugom, finalnom rundom okončano takmičenje na Zepter International Golf Challenge-u.
Sve tri takmičarske kategorije dobile su svoje bruto i neto šampione.
U najjačoj konkurenciji golfera koji se takmiče u A kategoriji, nakon sjajne igre tokom oba dana, slavio je Erik Graser. On je upisao najbolji stroke bruto rezultat.
rsz__dsc6852
Kada su stroke neto rezultati u pitanju, najbolji je ostvario Branislav Žegarac. Popularni “Profesor” je turnir završio ispred drugoplasiranog Gorana Stanarevića i trećeplasiranog Aleksandra Flanđunisa.
B kategorija donela nam je tokom prvog dana fantastičnu igru iskusnog Pavla Tomaševića, koji je upisao 23 stableford bruto poena! Imao je veliku prednost u odnosu na ostale takmičare, pa je i uprkos nesto slabijoj igri danas uspeo da ponese epitet ukupnog bruto pobednika u ovoj kategoriji, sa 39 poena. Bračni par Tomašević bio je raspoložen za igru, pa je tako Ljubica Tomašević osvojila treću poziciju u neto rezultatima. Šezdeset sedam poena je rezultat za jedan manji od vicešampiona Karl Hajnc-Šmita i tek dva od šampiona Slobodana Petrovića.
U C kategoriji, ponovo nam je sjajnu igru prezentirao Vladimir Danković, koji je došao do treće u nizu titule bruto šampiona!
rsz__dsc6558
Najbolji neto rezultat od velikih 81 odigrao je Aleksandar Koprivica. Na pozicijama dva i tri završili su Robert Todorović i Nenad Dojčilović.
Tradicija nedeljnih rundi na GCB Masters turnirima donela nam je i danas “tehničke discipline”.
rsz__dsc6647
Najduži drajv kod dama odigrala je juniorka Lara Todorović, dok je kod muškaraca to učinio Goran Lalović. Najbliži zastavici iz prvog udarca bio je Branislav Jergović.
Vikend za nama doneo nam je promenljive vremenske uslove, prezentaciju novog Renault Escape-a i odličan golf u okviru četvrtog ovosezonskog Mastersa – Zepter International Golf Challenge-a.
Nedelja pred nama donosi nam Nacionalno i Otvoreno Mid-Amateur Prvenstvo Srbije. Da li ste se prijavili?