Dodeljeni trofeji najboljima u jesenjoj GCB Ligi

Usled najavljenog lošeg vremena za sredu, tradicionalni dan za igranje LIGE GCB jesen 2016 sponsored by Taittinger, organizatori su doneli odluku da se finale odigra dan ranije.

Tako su juče na teren izašli takmičari koji su se od starta septembra do ovog kraja oktobra takmičili za ligaške bodove. Vremenski uslovi nesvojstveni za ovaj deo godine, sa dosta sunca, upotpunili su dobar utisak i atmosferu tokom finala.

Najboljom igrom tokom finala sa osvojenih 36 neto poena, Dejan Simić došao je donaslova ukupnog pobednika finalnog turnira!

taittinger 4

Shodno dupliranju bodova Simić je uspeo da na kraju trijumfuje i u ukupnom plasmanu pretekavši lidera Radomira Beloševca koji je u finalu odigrao treći rezultat u njegovoj kategoriji, završivši iza šampiona i drugoplasiranog Gorana Lalovića.

U II kategoriji najbolje je u finalu odigrala Dragana Andrejević sa upisanih 33 poena, ispred Mirka Milatovića sa 31, odnosno Jelene Đurđić sa 30.

taittinger 3

Ovakav rasplet tokom finala doneo je Dragani Anrejević i veliki preokret i pobedu u ukupnom plasmanu. Uspela je ona da sa bodovima osvojenim u finalu i slabom igrom dotadašnjeg lidera Ognjena Micića dođe do pobede! Iza pomenutog dvojca, na trećem mestu nakon čitave lige završila je Jelena Đurđić.

Pobednici u kategorijama nagrađeni su prigodnim poklonima pokrovitelja turnira, kompanije Taittinger.

taittinger 2

Bilo je ovo još jedno interesantno izdanje klupske lige, takmičenja koje ćemo i naredne godine pratiti na terenu Golf kluba Beograd.

REZULTATI