Delije odbranile titulu

Crvena Zvezda i Partizan. Dva najveća rivala. Veliki gradski derbi koji uvek podeli prijatelje, rođake i sve one koji se do tog trenutka slažu u mnogim stvarima.

Tako je bilo i danas na terenu Golf kluba Beograd. Drugu godinu za redom, na Adi Ciganliji se okupilo po 11 timova u crveno i crno belim dresovima. Njih četrdesetčetvoro učestvovalo je u ovom jedinstvenom događaju, koji je zasigurno prava retkost i u širim okvirima od grada Beograda.

Prošlogodišnji derbi očekivano je dobila Crvena Zvezda. Upravo su se zato Grobari ove godine žestoko naoštrili da pehar ogrnu crno belom zastavom.

Međutim, puleni kapitena Aleksandra Đorđevića nisu uspeli u zamišljenom, pa su crveno beli koje je selektirao Goran Stanarević, odneli komfornu pobedu, rezultatom 7:4.

Kuriozitet je da su u “Foursomes” igri zvezdaši imali maksimalna 4 poena, dok je u “Fourball”-u Partizan bio bolji sa 4:3.

Ipak, po veoma vetrovitom oktobarskom danu, crveno beli gofleri su uz zvuke neizbežnih trubača, proslavili drugu pobedu u golferskom derbiju. Pogledajte galeriju >>