Čestitke treneru Damjanu Murgelju!

Golf klub Beograd sa ponosom donosi vest da je Damjan Murgelj, naš trener, uspeo da odbrani titulu na ovogodišnjem PGA Slovenia Championship-u. Kuriozitet je taj da je Murgelj uspeo da veže treću pobedu za redom na ovom izuzetno kvalitetnom turniru.

image

PGA Slovenia Championship je takmičenje koje okuplja profesionalne igrače i trenere sa teritorije Slovenije. Ove godine je odigrano na golf terenu u Ptuju.
Murgelj je sa -1 nakon prvog dana zaostajao za liderom Danijelom Kraljičem koji je odigrao sjajnih 4 ispod para. Ipak, fantastičnom igrom trener GCB-a dolazi do igranja trojnog plej ofa sa Janezom Grilcom i Sebastianom Ajsterom. Nakon plej ofa na rupama 10 i 18, Murgelj odigrava bolje od rivala i još jednom podiže trofej na ovom turniru.
Kao PGA Slovenia šampion dobio je privilegiju da predstavlja Sloveniju na  2016 UniCredit PGA Professional Championship of Europe  koje će od 10. do 13. oktobra biti odigrano na jednom od najboljih bugarskih golf terena – Pravecu.
Golf klub Beograd čestita Damjanu Murgelju na još jednoj pobedi i poziva svoje članove da rezervišu termin treninga sa slovenačkim PGA šampionom!