BMW CUP Serbia 2015 dobio šampione

Tokom vikenda koji u svetskom golfu donosi borbu za trofej FedEx Cup-a, na terenu Golf kluba Beograd odigran je još jedanjako kvalitetan i interesantan golf turnir.
Subota je donela prave jesenje uslove u kojima je odigrano ovogodišnje izdanje BMW Cup Serbia.
bmw-prepodne
Golferi podeljeni u tri kategorije, jedne u kojoj su se takmičile dame i dve u kojima su bitku vodila gospoda, igrali su za jako vredne nagrade.
Kao i ranijih godina, pobednici u svojim kategorijama stekli su pravo igranja na International BMW Cup-u, koji će ovaj put biti odigran na terenima jednog od najlepših svetskih golf resort-ova, a svakako najlepšem u Južnoj Africi – Fancourt Golf Resort-u.
Na terene dizajnirane od strane velikana igre, Garija Plejera, kao šampionka “Ladies” kategorije putovaće Dragana Raković, koja je zabeležila najbolji rezultat. Iz kategorije A, put Južne Afrike će u martu Nebojša Lazić, dok će kao predstavnik B kategorije Jožef Nađ.
bmw-popodne
Pored ovog dela takmičenja, beležili su se rezultati i u tehničkim disciplinama, koje su najboljima donele jako atraktivne nagrade. Najduži drajv imala je Ana Đorđević, kod golfera je drajverom najduže odigrao Aleksandar Flanđunis, dok je zastavici iz prvog udarca bio najbliži bio Piter Čefi.
Nakon ovog zanimljivog turnira, narednog vikenda nas na Adi Ciganliji očekuje i poslednji turnir regularnog dela GCB Masters serije, VII CISCO Golf Challenge.