Beloševcu i Đurđiću trofeji Etihad Airways Lige Leto!

Nakon četrdeset dana i šest golf turnira dobili smo epilog u Etihad Airways Lige za ovo leto. Više od četrdeset golfera i golferki uzelo je učešće u seriji turnira tokom jula i avgusta.

Pred samo finale, tokom kojeg su se duplirali osvojeni bodovi, dobrim igrama tokom prethodnih pet turnira istakli su se Radomir Beloševac  i Dalibor Đurđić koji su bili lideri u svojim kategorijama.

I i II kategorija

Beloševac je u prvoj kategoriji došao do trijumfa jako tesno zahvaljujući dobrom rezultatu u finalu. Golferi koji su mu mogli pomrsiti račune odigrali su sjajno, ali je novi šampion Etihad Airways Lige osvajanjem četvrte pozicije zadržao prednost u generalnom plasmanu!

Radomir Belosevac

Matej Stanić i Dejan Simić najbolje su odigrali u finalu, ali su na kraju sa po 83 poena ligu završili sa tri poena manje od Beloševca.

U drugoj kategoriji, Đurđić je sa identičnom prednošću u odnosu na vicešampiona Vladimira Markovića došao do velike pobede. Na kraju, sa osvojenih 88 poena nakon šest turnira, on je novi šampion Etihad Airways Lige.

Dalibor Đurđić

Slično Beloševcu, Đurđić je solidno odigrao tokom finala, zauzevši peto mesto. Ipak, da je četvrtoplasirani Marković odigrao za nijansu bolje, scenario bi bio drugačiji. Najbolje je tokom finalne runde odigrao Dragiša Jović, što mu je donelo treću poziciju u generalnom plasmanu. Iza njega, nakon odlične igre završili su Vukašin Suturović i Ilija Kovačić.

Još jednom smo dobili potvrdu atraktivnosti ovog sjajnog klupskog ligaškog takmičenja koje na jesen dobija svoje novo poglavlje. Tokom vrelih letnjih dana je pored kvalitetnog takmičarskog golfa viđena su i čak dva “hole in one”-a, dela Viktora Mirkova i Aleksandra Stojiljkovića, što su defitivno nezaboravni ovosezonski momenti koje nam je donelo ovo takmičenje.

Čestitke najboljim takmičarima. Vidimo se prve srede septembru!