Beloševac i Zečević slavili na petom Mastersu GCB

Na terenu Golf kluba “Beograd” odigran novi Masters

Beloševac i Zečević slavili na petom Mastersu GCB

Radomir Beloševac i Đorđe Zečević ostvarili su pobede na petom ovosezonskom Masters turniru Golf kluba “Beograd”, koji je održan na terenima na Adi Ciganliji.

54 golfera borilo se za nagrade i Masters poene po veoma toplom vremenu. Beloševac je bio pobednik u A kategoriji u bruto računanju sa 30 poena, dok je Zečević imao najbolji rezultat u neto računanju sa 41 poenom.

IMG_1526_800x600

U A kategoriji Milan Ranđić i Aleksandar Andrejević su imali 38, dok je Darko Jovanović imao poen manje. U B kategoriji slavile su dame Dragana Raković sa 23 bruto poena, odnosno Svetlana Ranđić sa 42 neto poena. Irena Suturović Bogdanović je ostvarila 40 poena, koliko je imao i Nemanja Gostović. Katarina Flanđunis je slavila u C kategoriji sa 24 bruto poena. Dejan Babić je imao čak 44 neto poena ispred Gorana Stevanovića sa 41 i Saše Dujovića sa 40.

IMG_1523_800x600

Pojedinačne nagrade dobili su Lara Todorović i Marko Knežević koji su izveli najduže udarce, dok je Goran Stanarević imao udarac iz prve najbliži rupi.

IMG_1522_800x600

Posle pet ovosezonskih Mastersa u vođstvu se nalaze Erik Graser u A kategoriji, Svetlana Ranđić u B, odnosno Pero Šaranović u C kategoriji. Do kraja sezone odigraće se još jedan Masters turnir 2. septembra, kao i završni.

Na terenu golf kluba “Beograd” odigran je i vrlo popularni turnir “Tri štapa” na kome su pobede ostvarili Stanislav Petek, Otilija Petek i Matejka Petek u tri kategorije.