PRO-AM Turnir 17-18. 09. 2012.


Event DetailsGalerija


Rezultati dan I


Rezultati dan II


Startna lista dan I


Startna lista dan II


O turniru


GOLF TEREN:

Golf klub Beograd

DATUM:

17/18. septembar 2012.

USLOVI UČEŠĆA:

Profesionalni igrači (muškarci I žene) – članovi PGA-a u svojoj zemlji Amateri (muškarci I žene) – članovi golf klubova koji su pod okriljem nacionalnog saveza / federacije.

TAKMIČENJE:

Max exact HCP: Dame – 28.0; Muškarci – 24.0 9 timova, 36 takmičara. Svaki tim se sastoji od 1 profesionalnog igrača I 3 amatera. TIMOVI igraju 36 rupa – Stableford play (neto) Timovima će se računati 2 najbolja stableford rezultata na svakoj rupi. PROFESIONALCI igraju 36 rupa – Stroke play

NAGRADE:

PROFESIONALNI IGRAČI 1. 2000 € 2. 1500 € 3. 1000 € 4. 500 € 5. 300 €
AMATERI (timovi) 1. 1st place 2. 2nd place 3. 3rd place

PROFESIONALCI:

U slučaju da se nakon odigranog turnira pojave igrači sa istim brojem poena, igraće se “sudden death” play‐off na prvoj, drugoj, trećoj I devetoj rupi. U slučaju da se ista situacija ponovi za druga mesta, novac koji je namenjen tim mestima će se deliti na jednake delove.

AMATERI:

U slučaju da se nakon odigranog turnira pojave timovi sa istim brojem poena, odlučiće se na osnovu boljeg rezultata ostvarenog na poslednje 3, 6, 9 ili 18 rupa.

KOTIZACIJA:

Kotizacija za profesionalne igrače: 100€; Kotizacija za amatere: 50 €. Kotizacija obuhvata dan vežbe, koktel dobrodošlice, dva dana takmičenja, posluženje nakon prvog dana, gala ručak nakon drugog dana. Prijavni formular možete poslati faksom ili na mail: [email protected] do 5. septembra 2012. Igrači moraju da se registruju na recepciji Golf kluba Beograd dan pre takmičenja. Ukoliko igrač nije u mogućnosti da dođe, prihvatiće se i prijave telefonom. *U slučaju da kotizacija nije uplaćena, učestvovanje na turniru neće biti moguće.

INSTRUKCIJE PLAĆANJA:

Uplatilac: IME I PREZIME Svrha uplate: UPLATA KOTIZACIJE Primalac: SRPSKO PROFESIONALNO GOLF UDRUŽENJE Ada Ciganlija 2, 11030 Beograd, Serbia Broj računa: 330-4008931-35 (CREDIT AGRICOLE Bank) Poziv na broj: AM – amateri / PRO – profesionalni igrači

TAKMIČARSKA KOMISIJA:

Stručno-tehnička komisija Srpskog Profesionalnog Golf Udruženja: Mirjana Hendija, Robert Hendija, Vladimir Đukanović Takmičenje će se održati u skladu sa R & A Rules Limited I Lokalnim pravilima Golf kluba Beograd koje je odobrila Takmičarska komisija. SPGU zadržava pravo da promeni uslove takmičenja.

Prijavni formular